Πέμπτη 15 Απριλίου 2010. CARACAS

Τα χαράματα της Τρίτης 13 Απριλίου, οκτώ μήνες και μία ημέρα μετά την αναχώρησή μας από το Caracas, επιστρέφαμε και πάλι στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, ολοκληρώνοντας το γύρο της Νότιας Αμερικής!

Θορυβημένοι από τις συνεχείς προειδοποιήσεις όλων όσων συναντούμε σχετικά με την ακραία εγκληματικότητα του Caracas, αποφασίσαμε να κατέβουμε χωρίς χρήματα και φωτογραφική μηχανή στο ούτως ή άλλως χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον κέντρο της πόλης.

Χθες το βράδυ -τελευταίο μας βράδυ στη Ν.Αμερική- βρεθήκαμε με τον Sven και την Mindy, το ζευγάρι από τη Γερμανία και την Ινδονησία αντίστοιχα που είχαμε γνωρίσει τον περασμένο Αύγουστο στο Mompox της Κολομβίας.

Σήμερα το μεσημέρι μαζέψαμε για τελευταία φορά τα πράγματά μας και τραβήξαμε για το αεροδρόμιο του Caracas. Κάπου εδώ λοιπόν η «βαλίτσα» μας ολοκληρώνει το ταξίδι της, καθώς σε λίγη ώρα θα απογειωνόμαστε, αφήνοντας κάτω μας και πίσω μας την αμερικάνικη ήπειρο.

Μετά από δυο μικρές στάσεις σε Μαδρίτη και Λονδίνο, το πρωί της Κυριακής 18 Απρίλη θα προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς οκτώμισι μήνες μετά την αναχώρησή μας!

Τα υπόλοιπα λοιπόν από κοντά...

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά, τα συγχαρητήριά μου.
    Καταπληκτικό ταξίδι και εκπληκτικές πραγματικά φωτογραφίες.
    Τί ωραία που θα ήταν αν υπήρχε τρόπος να μαζευτούν όλες οι αναρτήσεις μαζί με τις φωτογραφίες και να μπορούμε να τα καταβάσουμε μία και καλή. Είναι σαν έπος όλα αυτά.
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι τελείωσε..
    Αισθάνομαι ήδη ένα κενό που δε θα ταξιδεύουμε κι εμείς μέσα από σας. Καλή επιστροφή -φαντάζομαι πως θα έχετε κολλήσει κάπου στην Ευρώπη μ'όλα αυτά που γίνονται. Περιμένω τηλέφωνο!
    Φιλιά, Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τα ωραιότερα μέρη της γης είναι πάντα αυτά που δεν είδες" λένε....
    Εγώ πάλι, "ταξιδεύοντας" τόσο καιρό μαζί σας, δεν είμαι και τόσο σίγουρη γι'αυτό.... πού μπορεί να βρεθεί περισσότερη ομορφιά;;
    Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε αυτό το μικρό παράθυρο σε ενα μακρινό κόσμο και καλή τύχη σε ένα άλλο ταξίδι, της ζωής και της αγάπης σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή